PESHAKOFFSTUDIO,НЛО,UFO,Петър Симеонов,Сериозно за НЛО,Извъмземни,Илюминати,масони,нов,световен,ред >

PESHAKOFFSTUDIO

ТЪРСИ В САЙТА
Перейти к контенту

Главное меню:

 
 
 
 
 
 

СЕРИОЗНО ЗА НЛО 3
(
ONLINE)

(
трета серия) 2011-2014
режисьор и сценарист: ...................... Петър П. С имеонов
продуцент: .............................................. Еленко Ангелов
редактор: ........................................... Милена Симеонова
превод и субтитри: ................................. Елена Цветкова
обработка на информация: .......................Мартин Цанков
музика:............................................... Петър П. Симеонов

Тази версия на този филм е забранена да се копира или да се използва в други уеб сайтове, включително и за видеообмен, като мапример Vbox7 или YouTube, които не са оторизирани от авторите на тази продукция за разпространение. За всяко нарушение на това. ще се търси отговорност от профилите на лицата, които са използвали този материал
или от администраторите на съответните интернет компании
!
ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ !

Внимание, рекламите можете да премахнете след 10 секунди, като натиснете бутона ¨Skip this ad¨

 

Има хора, които ми писаха, че не могат да разберат как се даряват пари, чрез бутона на "PayPal", който е поставен по долу. Аз не съм съгласен с това. Ако нямате PayPal акаунт не е нужно да си правите за да дарите – може да използвате кредитната си карта чрез опциите, които ще видите, натискайки бутона Donate. Тук ще оставя инструкциите преведени на български език (кликни тук) Без дарения или каквито и да е други приходи peshakoffstudio, няма да изчезне! Но благодарение на тях ще мога да създам много по-качествен продукт, много по-добри бъдещи филмови проекти, клипове и полезни потребителски преживявания на търсачите на истината. Моля, помислете за скромно дарение. Ако го направите от сърце, това ще е много мил и ценен жест към мен и към труда ми.

БУТОН ЗА ДАРЕНИЯ

Здравейте скъпи приятели и фенове
на документалната поредица "Сериозно за НЛО"!

В процеса на работата по този много труден проект, се сблъсках с какви ли не препятствия. Два пъти преди години, някои реши, че трябва да изтрие видео канала ми в ¨YouTube¨ (бяха качени над 400 видеоклипа с цената на две годишен труд) без всякакво предупреждение. Което е в пълно противоречие с така наречената "свобода на словото" в Европейския Съюз. Всеки който се занимава с темите, които засягаме във форума "PESHAKOFFSTUDIO", знае много добре, защо е така. "Свобода на словото" има само, когато информацията е изгодна на властта. Това всъщност си е чист тоталитаризъм в нова корупционна среда. Всеки, който твърди обратното от електронните и печатни медии, е лицемер в пълния смисъл на думата.
Препятствия имах и с уеб сайтовете. Или трите документални филма, видеоклиповете и уеб сайтовете в интернет ми костваха много разочарования, лично време и най-вече средства. В този свят, в който живеем днес, такъв вид дейност е зависима за съжаление, именно от средствата. Аз не съм богат! Напротив, точно поради тази дейност се налага да работя повече от необходимото, за да финансирам сам всичко, което много от вас, смятат за даденост, както тук така и в интернет. Преди години напуснах България за да изхранвам четиричленното си семейство. В България преди повече от 12 години, нямахме средства дори да си платим тока. Излязох в чужбина, както днес много български семейства правят, за да си помогнат. Мислех си, че за две години, нещата ще се пооправят и с парите, които спечеля в чужбина, ще си помогнем за един по-добър живот в България. Това е присъщо за всеки един емигрант. Но за съжаление в родината, дори след 12 год. нищо не се е променило
, а става все по-лошо и връщане назад няма!
Не ми задавайте въпроса "Кога, ще излезе 4 част?", защото звучи не само глупаво, а и нахално. Аз съм независим в дейноста си и точно поради тази причина съм зависим само от благородството на повечето от вас. Когато си купувате кутия цигари или пък нова дрешка, не я купувате с "благодаря". В сайта тук поставих бутон за дарения. Досега близо от една година са дaрени 120 лева. Казвам това, защото има и глупави съзнания, които ми пишат, че правя пари от дейноста си. Смешно е и донякъде тъжно.
Имам по-големи идеи, имам желание да създам още документални филми, имам дарбата да го правя по най добрия начин за вас. Винаги съм се водил от принципа на Христос. -  "...
Даром получихте, даром давайте!". С времето осъзнах, че това не се отнася само за мен, а за всеки един от човеците. Ето защо оставям бутона за дарения и на Вас. Аз няма да спра дейноста си, защото трябва да се говори високо по темите, които разискваме в този форум. Сега подготвям нов сайт с нова визия и повече бърза информация, отново с мои лични средства, а ако имам и финансово спокойствие, бих започнал и НОВА документалната поредица. Има хора, които дариха по 5 евро. Тези хора са с пъти повече благословени от мен и от всеки друг. Ако някои от вас има идеи за финансиране на нови филмови проекти от "peshakoffstudio", чрез групово дарение или организираме на ежемесечни малки дарения от група почитатели и доброжелатели на проекта "Сериозно за НЛО" или нещо подобно и ефикасно, може да ги сподели с мен във фейсбук профила ми (тук) или в елeктронната ми поща peshakoff@gmail.com.
Да бъдеш независим, също си има цена!
P.S. Ако съм обидил някои, нека ме извини! Винаги съм бил откровен, но за това пък скромен. И да не забравя...да благодаря от сърце на онези, които дариха скромни средства чрез бутона, въпреки, че не са много, аз ги вложих в новия проект за НЛО новини в динамичен уеб блог peshakoff.net. Адреса peshakoffstudio.com, ще остане само за видео филми и информация. Двата сайта, ще бъдат интензивно свързани.

с уважение: Пешо Симеонов


Поредицата беше посветена на първата книга в България на писателят и журналистът Димитър Делян, доайен на уфологичните проучвания, посветена по темата, а именно "Сериозно за НЛО" (1987). Както и в памет на автора, който почина през 2012 година.
Вечна памет на Димитър Делян.
(1928 - 2012)
Дълбок поклон!

 
 
 
 
 
 
Назад к содержимому | Назад к главному меню Web Analytics